Octave Hooft Graafland Director bij adviestak VODW

17 juli 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Octave Hooft Graafland is als Director in dienst getreden bij VODW. Hij is afkomstig van adviesfirma SparkOptimus, waar hij de afgelopen 1,5 jaar werkzaam was als Projectmanager. Hooft Graafland zal bij VODW leidinggeven aan de afdeling Customer & Marketing Intelligence.
 
Na het afronden van zijn studie Rechten aan de Universiteit van Utrecht begon Hooft Graafland zijn carrière als Management Trainee bij ING. Bij de bank werkte hij ruim 8 jaar en bekleedde hij diverse marketing- en management functies. In september 2008 maakte hij de overstap naar Accenture Strategy Consulting, de strategy consulting tak van zakelijke dienstverlener Accenture. Begin 2012 maakte Hooft Graafland de overstap van Accenture naar SparkOptimus.
 
Octave Hooft Graafland
 
Als adviseur bij de twee adviesbureaus was Hooft Graafland betrokken bij diverse opdrachten in Europa en Azië op het gebied van product management, marketing en strategie consultancy, pricing, distributie effectiviteit, service differentiatie en operationele efficiëntie. Zijn branchefocus ligt met name op de sectoren Financial Services, Telecom, FMCG en Retail.