Ognjen Soldat versterkt consultancytak van VODW

10 juli 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Strategie en marketing adviesbureau VODW heeft zich versterkt met Ognjen Soldat. Hij is afkomstig van accountants- en belastingkantoor VanOoijen. Bij VODW wordt hij onderdeel van de consultancytak en gaat hij zich richten op marketing vraagstukken bij met name financiele dienstverleners.
 
Na het afronden van zijn Master in Business Administration aan de VU begon Soldat zijn loopbaan als belastingadviseur bij Ernst & Young. Naast zijn werkzaamheden bij het adviesbureau volgde hij de opleiding Fiscale Economie aan de VU. Na drie jaar bij het Big 4 kantoor te hebben gewerkt maakte hij de overstap naar VanOoijen, een belastingadvies- en accountantskantoor in regio Haarlem. Ook daar ging hij aan de slag als consultant op het gebied van fiscale en financiële dienstverlening.
 
Ognjen Soldat - VODW

Over VODW

VODW adviseert opdrachtgevers op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Het consultancykantoor, dat dit jaar haar 30-jarig jubileum* viert, heeft zo’n 100 medewerkers in dienst en is gevestigd in Leusden. Sinds begin dit jaar staat VODW onder leiding van Managing Partner Patrick Ruijs. Lees het interview met Patrick Ruijs.
 
* VODW is in 1983 opgericht door Ad Verdonk, Rob Otten, Maarten Dik en Herman Wiegerinck.