VKA adviseurs behalen Lean Six Sigma Black Belt

29 mei 2013 Consultancy.nl

Diverse adviseurs van Verdonck, Klooster & Associates (VKA) hebben in de afgelopen maanden hun ‘IASSC Lean Six Sigma Black Belt certificaat*’ behaald.
 
Verdonck, Klooster & Associates heeft in de afgelopen jaren fors ingezet op het vergroten van haar expertise in Lean Six Sigma. Door de uitbreiding van Black Belt adviseurs is het consultancykantoor volgens eigen zeggen nog beter in staat om opdrachtgevers te ondersteunen op het gebied van Lean Six Sigma. “In combinatie met de kennis en ervaring die VKA al in huis had, zijn we hiermee nog beter in staat om uw organisatie van dienst te zijn als het gaat om het verhogen van de klantwaarde van uw organisatie en de wijze waarop die klantwaarde tot stand komt” aldus VKA. Proposities die binnen de Lean dienstverlening vallen zijn onder meer een ‘lean awareness’ sessie, waarin bewustzijn wordt gecreëerd met betrekking tot toegevoegde waarde en verspillingen binnen processen, en Lean BCM’, waarin de lean methodiek wordt toegepast om business continuity management.
 
VKA - Lean Six Sigma
 
Experts van VKA op het gebied van Lean Six Sigma zijn onder meer Bronno van der Schans, Arjan van Venrooij, Rick van Rooijen, Evelien Kuijken, Merijn van der Zalm, Pim van den Berg, Robert Sierat en Steven Debets.
 
* De International Association for Six Sigma Certification (IASSC[+]) is de beroepsvereniging gewijd aan de groeiende en versterking van de normen binnen de Lean Six Sigma Gemeenschap. IASSC is onafhankelijk en levert universele Lean Six Sigma certificering normen, keuring en organisatorische accreditaties.

Nieuws

Meer nieuws over