CAK gunt twee grote ICT raamcontracten aan VKA

26 februari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft twee grote raamovereenkomsten binnengehaald bij het Centraal Administratie Kantoor* (CAK), de uitvoeringsorganisatie in de zorg- en welzijnssector.
 
Vorig jaar schreef het CAK de Europese aanbesteding ‘Inhuur van ICT personeel’ uit. De aanbesteding ter waarde van in totaal €30 miljoen werd opgeknipt in 6 percelen: Informatiemanagement, Application design & engineering, Testmanagement, Projectmanagement, Technische infrastructuur en Brokerperceel. Met de aanbesteding wilde het CAK per perceel drie ICT adviesbureaus benoemen die kunnen voldoen aan de vraag naar tijdelijk ICT-personeel, als gevolg van bijvoorbeeld projecten, pieken in het werkaanbod of ziekte. Verdonck, Klooster & Associates werd geselecteerd voor de percelen 'Informatiemanagement' en 'Projectmanagement'.
 
VKA - CAK
 
“VKA is bij meer dan 60 organisaties preferred supplier op het gebied van advies- en management diensten. Met het winnen van de raamovereenkomst met het CAK versterkt VKA haar positie in de zorgwereld” aldus het adviesbureau uit Zoetermeer in een reactie op de gunning van het contract.
 
* Het CAK is verantwoordelijkheid voor een goede uitvoering van financiële regelingen en informatietaken in de zorg. Binnen de zorgwereld neemt het CAK een centrale positie in als het gaat om het beheren van financiële en administratieve processen en het onderhouden van contacten met de afnemers van zorg.