Morgan Clark begeleidt ERP project bij DutchView

31 mei 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Televisie- en mediaproducent DutchView heeft adviesbureau Morgan Clark & Company ingehuurd om te ondersteunen bij de selectie en implementatie van een nieuw ERP-systeem. Met het nieuwe systeem wil het mediabedrijf haar bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen.
 
De huidige ERP-omgeving bij DutchView sluit niet langer aan bij de moderne wensen van de business en de bedrijfsprocessen. Het doel van het nieuwe ERP-systeem is om betere dienstverlening te leveren aan de business en de verschillende faciliteiten tussen bedrijfsonderdelen beter te integreren.
 
Morgan Clark - Dutchview
 
Het project bestaat uit twee fases. In de eerste fase zal het adviesbureau DutchView adviseren over de selectie van het optimale ERP-systeem. Belangrijkste activiteiten bestaan onder andere uit een requirements analyse, een vergelijking van systemen en leveranciers en een het opstellen van een implementatieplan. Nadat een besluit is genomen over een ERP-systeem zal Morgan Clark & Company het mediabedrijf ondersteunen bij de implementatie binnen de organisatie, zowel op het gebied van management consulting (project managment, verandermanagement) als IT consulting.
 
Nico Roest, CEO van DutchView: “De keuze voor Morgan Clark is ingegeven door hun pragmatische aanpak en de wijze waarop ze alle relevante partijen weten aan te sluiten op een project. We willen met ons ERP-systeem een verdere efficiencyslag maken als het gaat om onze bedrijfsprocessen. Voor Morgan Clark is daar een belangrijke rol weggelegd”.