Alouis van Dongen Project Manager bij Move Beyond

11 april 2013 Consultancy.nl

Move Beyond heeft in maart Alouis van Dongen aangesteld als project en programma manager op het snijvlak van business en IT. Alouis gaat zich met name bezighouden met het begeleiden van omvangrijke (internationale) SAP implementaties. Hij is afkomstig van Capgemini, waar hij in de rol van Principal Consultant verantwoordelijk was voor verschillende (internationale) SAP projecten.
 
Move Beyond is een adviesbureau dat zich specialiseert in project- en change management. Move Beyond focust zich vooral op middelgrote ondernemingen in de profit sector en de corporatiemarkt.
 
Alouis van Dongen - Move Beyond
 
Alouis van Dongen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de adviesbranche. Hij begon zijn loopbaan in 1988 bij Volmac, een juridische voorganger van Capgemini. De eerste jaren werkte hij als programmeur en ICT consultant. In 1994 stapte hij over de SAP praktijk van het ICT adviesbureau, waar Van Dongen zich met name richtte op logistiek (SAP ERP Logistics).

Drie jaar later maakte hij de overstap naar de IT consulting tak van PwC en ook daar specialiseerde hij zich in grote SAP transformaties. Na een jaar besloot hij om terug te keren naar het oude nest en trad hij opnieuw in dienst bij Capgemini. In de afgelopen 15 jaar bij Capgemini heeft hij als project- en programma manager ervaring opgedaan in verschillende omgevingen zoals Distributie, High Tech, Pharma, Chemie, Food en Uitilities.

Nieuws

Meer nieuws over