PPM specialist Henk-Jan Veerbeek naar Move Beyond

08 februari 2013 Consultancy.nl

Henk-Jan Veerbeek heeft na 17 jaar bij Capgemini de overstap gemaakt naar Move Beyond. De project- en change management specialist uit Geertruidenberg heeft hem per februari 2013 aangesteld als project en programma manager op het snijvlak van business en IT. Henk-Jan gaat zich met name de verdere ontwikkeling en uitbouw van de Project Portfolio Management (PPM) dienstverlening van het adviesbureau.
 
Henk-Jan Veerbeek - Move Beyond
 
Na het afronden van zijn studie (MSc. in Business Management) aan de Universiteit van Twente is Henk-Jan Veerbeek zijn loopbaan in 1996 begonnen bij Capgemini. Aanvankelijk is hij gestart als ontwikkelaar op het ERP pakket BAAN. Vervolgens heef hij diverse rollen vervuld als ontwerper en teamlead van ontwikkelteams.
 
Vanaf 2001 is hij zich gaan specialiseren in Project Portfolio Management (PPM). In de afgelopen 10+ jaren heeft Veerbeek tientallen bedrijven ondersteund bij de professionalising van hun projectmanagement functie (PMO), waaronder Heineken, ABN Amro, Kasbank, Tata Steel, NXP, Philips en Gemeente Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in zowel de inrichting van Project Portfolio Management als pakketselecties en implementatietrajecten in de volle breedte.

Nieuws

Meer nieuws over