Vincent van Kooten Business Consultant bij Naumac

06 februari 2013 Consultancy.nl

Vincent van Kooten is als Business Consultant in dienst geteden bij Naumac. Hij is afkomstig van First Consulting, waar hij de afgelopen vier jaar werkzaam was. Bij Naumac gaat hij met zijn nieuwe collega's werken aan de verdere uitbouw van het snelgroeinde adviesbureau uit Leiden.

Na het behalen van zijn studie MSc. in Telematics aan de Universiteit van Twente is Vincent van Kooten in december gestart als Business Consultant bij First Consulting. Bij het middelgrote adviesbureau werkte hij op snijvlak van business en operations voor klanten in de energiesector, waaronder Eneco en Stedin.
 
Vincent van Kooten - Naumac
 
Naast zijn werkzaamheden bij Naumac is Van Kooten samen met Maarten van Bemmel - een consultant bij Accenture - mede-oprichter van CO-Tree, een online platform met als doel laagdrempelig micro-compensatie aan te bieden voor CO2 uitstoot.

Over Naumac
Naumac is in 2006 opgericht door Tjeerd Nauta, die daarvoor jarenlang werkte voor KPN en TNO. De dienstverlening van het boutique adviesbureau richt zich op de telecom-, IT- en energiesectoren. In de afgelopen jaren is het organisatieadviesbureau hard gegroeid. Tussen 2007 en 2009 realiseerde het een omzetgroei van maar liefst 710%, waarvoor het ook een FD Gazellen Award 2010 in de wacht sleepte. In de crisisjaren van 2011 en 2012 wist het haar omzet op peil te houden, rond €2 miljoen. Inmiddels bestaat het team van Naumac uit vijf vaste medewerkers met daaromheen een flexibel schil van zo’n 50 freelancers.

Nieuws

Meer nieuws over