Interim & Searchbureau Naumac voert rebranding door

15 oktober 2015 Consultancy.nl

Interim & Search specialist NAUMAC viert in 2016 zijn tienjarig jubileum. In het kader van dit jubileum heeft het adviesbureau uit Oegstgeest een rebranding doorgevoerd met een nieuwe website, een nieuw logo en vooral een duidelijke en verscherpte focus. In die nieuwe positionering staat het verbindende karakter van NAUMAC centraal, of om het in één woord samen te vatten: “NAUMAC CONNECTS.”

NAUMAC werd in 2006 opgericht door Tjeerd Nauta, die daarvoor jarenlang werkte in verschillende managementfuncties bij KPN. Het Interim & Search bureau uit Oegstgeest richt zich van oudsher op de Telecom- en ICT-sector en levert Interim en Search-diensten aan zijn opdrachtgevers, met een focus op management professionals uit deze sectoren. NAUMAC werkt onder meer voor gerenommeerde klanten als KPN, Cisco en Ziggo en overige opdrachtgevers binnen de Telecom, ICT en energiesector. Sinds de oprichting is het bureau uitgegroeid tot een team van zo’n 20 professionals, en is naast Nederland ook actief in Engeland en Duitsland.

Naumac Connects

Om de organisatie aan te passen aan de huidige marktrealiteit en in het kader van zijn tienjarig jubileum, dat in 2016 gevierd zal worden, besloot NAUMAC tot een rebranding van zijn huisstijl, logo en positionering. Frederike Fennema, die als partner NAUMAC samen met oprichter Nauta leidt, zegt over de rebranding: “We kunnen steeds beter uitleggen wat we doen en wie we zijn, sinds we écht zijn gaan focussen op onze kernactiviteiten: Interim en Search van management professionals voor de Telecom en ICT.” Om die reden was het volgens haar tijd voor ‘een nieuw jasje’. Voor de rebranding werkte het bureau samen met ontwerper Patric Pater, om het nieuwe uiterlijk van NAUMAC vorm te geven.

In het nieuwe logo is het woord CONNECTS opgenomen. Dit staat voor de verbindende factor die NAUMAC volgens Fennema speelt, tussen de professionals in hun netwerk en de organisaties die met hun interim en search opdrachten bij NAUMAC aankloppen. “Wat we doen is verbinden. We brengen mensen en organisaties samen. Professioneel talent koppelen we aan opdrachtgevers die een tijdelijke of vaste oplossing zoeken met toegevoegde waarde”, licht Fennema toe. CONNECTS is volgens de partner “in één woord wat NAUMAC doet. ” 

“Onze ambitie is vooral kwaliteit te blijven leveren op onze gebruikelijke persoonlijke wijze. Dat is beperkt schaalbaar. Écht groot worden hoeft dan ook niet. Goed zijn en nog beter worden in wat we al doen, dat is wat ons drijft en waar we plezier in hebben”, sluit Fennema af.

Nieuws

Meer nieuws over