Niels Willems en Wim Boonen in adviesraad Naumac

30 mei 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Naumac heeft een Raad van Advies* ingesteld. Leden van de Raad van Advies zijn Niels Willems (partner bij adviesbureau Business Openers) en Wim Boonen (voormalig CEO van Energiedirect.nl). De Raad van Advies komt driemaal per jaar bij elkaar en zal zowel gevraagd als ongevraagd adviseren over het te voeren beleid.
 
“Met de benoeming van deze twee leden van de Raad van Advies wint Naumac aan creativiteit, denkkracht en bevlogenheid om haar missie te realiseren” aldus Henry Livestroo, partner bij het consultancykantoor uit Leiden.
Naumac - Raad van Advies

Over Niels Willems

Niels Willems was in 2001 medeoprichter van Business Openers en is nog steeds als partner verbonden aan het adviesbureau. Hij is gespecialiseerd in het bedenken van innovatieve concepten en de marketing van start-ups en ondernemende projecten. Recente voorbeelden hiervan zijn de crowd funding van een streekziekenhuis, de Windcentrale en Mobbr.

Over Wim Boonen

Wim Boonen is directeur ad interim bij het Energiebedrijf VU binnen het VUmc. Hiervoor gaf hij onder andere leiding aan Essent België en Energiedirect. Daarvoor werkte hij ook al voor Essent, waaronder als Program Director tijdens het integratietraject tussen PNEM, MEGA, EDON en Nutsbedrijven Maastricht.
 
* De Raad van Advies (RvA) is een orgaan dat gevraagd en ongevraagd advies kan geven aan het bestuur. Het doel van de RvA is om een ondersteunend orgaan te zijn voor de beslissingen die het bestuur moet nemen en hierin de continuïteit te waarborgen.

Nieuws

Meer nieuws over