Young Advisory Group lanceert nieuwe website en blog

05 april 2013 Consultancy.nl

Young Advisory Group (YAG), een adviesbureau dat compleet gerund wordt door studenten, heeft begin maart een nieuwe en verbeterde website gelanceerd. Daarnaast heeft het ook een blog gelanceerd, waarin adviseurs schrijven over actuele thema’s en activiteiten van het consultancykantoor.
 
De nieuwe website is volgens Joep Heusschen, adviseur bij Young Advisory Group, op meerdere punten een verbetering ten opzichte van de oude website. “De nieuwe site is voorzien van een frisser en strakker uiterlijk, wat het karakter van de dynamische organisatie goed weergeeft. Ook is de website nu een stuk overzichtelijker en daardoor gebruiksvriendelijker. Hierdoor is elke bezoeker is staat om snel de informatie te verkrijgen waar hij/zij naar op zoek is”.
 
Young Advisory Group - Website
 
Daarnast heeft het adviesbureau meer aandacht besteedt aan de profielen van de werknemers en is er een betere weergave van het klantenportfolio. “Op deze manier leert de bezoeker online de YAG en zijn kwaliteiten kennen” licht Heusschen toe.
 
YAG blog
De junior consultants hebben op de nieuwe website ook een blog-feature gelanceerd, waarin adviseurs schrijven over actuele thema’s en activiteiten van de Young Advisory Group. De integratie met social media kanalen maakt het voor bezoekers mogelijk om content snel te delen op o.a. Facebook, Twitter en Google+.

Nieuws

Meer nieuws over