Scenter draagt bij aan bouwcongres Prestatie-inkoop

30 november 2011 Consultancy.nl

Op 30 november 2011 organiseren Vernieuwing Bouw, Cobouw en NEVI een mini-congres over Prestatie-inkoop voor de bouw. Jeroen van de Rijt, adviseur bij Scenter, levert een inhoudelijke bijdrage aan het programma.
 
Prestatie-inkoop, ook wel Best Value Procurement, is een nieuwe manier van inkopen, waarbij de kwaliteit van toelevering en het realiseren van het toegezegde werk boven de transactieprijs staan. Het resultaat volgens aanhangers in een lagere TCO, een lager leveringsrisico en een beter totaal resultaat.
 
Programma
Key note speaker van de middag is Dean Kashiwagi van de Performance Based Studies Research Group van de Arizona State University. Kashiwagi is een expert op het gebied van Best Value Procurement, een veelgevraagd spreker en heeft meer dan 150 publicaties op zijn naam. Daarnaast zal Scenter adviseur Jeroen van de Rijt ingaan op de praktische toepassing van de aanpak van Prestatie-inkoop bij concrete bouwprojecten in Nederland. Tijdens een paneldiscussie kunnen vertegenwoordigers vanuit de bouwsector vervolgens hun ervaringen met Prestatie-inkoop delen.
 
Presentatie Jeroen van de Rijt (update 20/12/2011)
Bekijk hieronder een video van de presentatie van Jeroen van de Rijt:

Nieuws

Meer nieuws over