KPN Consulting enige adviesbureau in Beste Werkgevers

22 maart 2013 Consultancy.nl

KPN Consulting is door Great Place to Work (GPTW) uitgeroepen tot één van de beste werkgevers van Nederland. Het is voor het tweede jaar op rij dat het ICT adviesbureau uit Zoetermeer het predikaat ‘beste werkgever’ ontvangt. Opvallend is de grote daling van aantal beste werkgevers binnen de adviesbranche – waar vorig jaar nog negen adviesbureaus zich Great Places to Work mochten noemen is KPN Consulting dit jaar het enige consultancybureau in de lijst.
 
Great Place to Work beoordeelt organisaties objectief en kijkt daarbij naar waarden die bijdragen aan goed werkgeverschap en een (meer) mensgerichte organisatiecultuur. Dit jaar staan 40 bedrijven, verdeeld over 3 categorieën, genoteerd op de lijst van de beste werkgevers van Nederland. Met een team van meer dan 700 consultants en professionals werd KPN Consulting ingedeeld in de categorie ‘Large and Multinational Companies’, waarin het op de #19 plek eindigde, een stijging van 9 plekken ten opzichte van GPTW2012.
 
KPN Consulting - GPTW 2013
 
Wederom beste werkgevers
“We zijn erg trots dat KPN Consulting wederom is uitgeroepen tot één van de beste werkgevers”, zegt  Arnold van Mameren, Vice President KPN Consulting. “GPTW helpt ons bij het ontwikkelen van een cultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Eén van de beste werkgevers van Nederland – dat word je pas met de beste mensen in huis”.

Voor meer informatie bekijk ook de volledige Great Place to Work 2013 ranking.

Nieuws

Meer nieuws over