Ordina betrekt nieuw duurzaam kantoor in Luxemburg

29 januari 2013 Consultancy.nl

Ordina heeft een nieuw kantoor in gebruik genomen in Luxemburg. Het ICT adviesbureau was genoodzaakt om een groter kantoor te vinden - het aantal consultants is sinds de oprichting zeven jaar geleden gegroeid van 7 naar ruim 40 consultants vandaag de dag. Het nieuwe kantoor van Ordina is gevestigd in een van de meest vooraanstaande hightech omgevingen van Luxemburg.
 
In een persbericht laat Jean Massin, Country Manager van Ordina Luxemburg, weten dat personele groei niet de enige reden was naar nieuwe huisvesting te zoeken. “Onze dienstverlening is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd en is verschoven van detachering naar Managed Services. Daarbij zijn de consultants nu veelvuldig werkzaam vanaf onze eigen werklocatie en niet meer on-site bij de klant. Een dergelijke verschuiving van diensten vereist natuurlijk een passende nieuwe locatie, met ruimte voor verdere groei”.
 
Jean Massin benadrukt het belang van lokale aanwezigheid: “Naast de juiste kennis, is ook de locatie in Luxemburg van belang. Onze klanten willen graag een Luxemburgse partner met specialistische kennis van de ICT en de business in combinatie met een uitgebreide kennis van de lokale markt. Vanuit dit kantoor zijn wij in staat om onze klanten de gewenste diensten aan te bieden met lokale specialisten, namelijk onze Luxemburgse consultants”.
 
Duurzaam kantoor
Het nieuwe kantoor van Ordina blinkt uit in duurzaamheid. Zo is het gebouw volledig zelfvoorzienend in warmte en energie. Sedimenten op de buitenmuren, windmolens op het dak en zonnepanelen zorgen ervoor dat het gebouw slechts weinig energie nodig heeft en zelfs extra energie opwekt. De energiezuinigheid sluit aan bij de duurzame doelstellingen van het adviesbureau en bespaart tegelijkertijd ook op huisvestingskosten.
 
Ordina Luxemburg
 
Gerelateerde berichten:
- Deloitte: duurzaamste kantoor van Amsterdamse Zuidas
- Capgemini hoofdkantoor krijgt duurzaamheidskeurmerk
- VKA realiseert 20% groene stroom met zonnepanelen

Nieuws

Meer nieuws over