Mark Reijman van A.T. Kearney Best Young Professional '13

24 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Mark Reijman (29), adviseur bij A.T. Kearney, is uitgeroepen tot Best Young Professional 2013. Hij versloeg ruim 700 andere jonge toptalenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. Ewout van Jarwaarde (29), werkzaam bij McKinsey & Company en Peter Daemen (30) werkzaam bij Shell werden respectievelijk tweede en derde.
 
De ranking ‘Best Young Professional’ is dit jaar voor de derde keer uitgebracht door Memory Magazine. Deelnemers zijn gerangschikt op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling.
 
Mark Reijman - A.T. Kearney
 
Mark Reijman
Na het afronden van zijn studie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam trad hij in december 2008 in dienst bij A.T. Kearney. Hij had tijdens zijn orientatieproces kennis gemaakt met verschillende strategie adviesbureaus, maar het Amerikaanse consultancykantoor wist een gevoelige snaar bij hem te raken. Wat hem met name aantrok was de nuchtere, collegiale cultuur, en de uitdagende projecten.
 
Hij voerde in de afgelopen vier jaar diverse projecten uit, waaronder bij een Zwitserse papierfabriek en Saoedisch petro-chemische multinational. Ook was hij betrokken bij de naamgeving van de Nederlandse kandidatuur voor de Olympische Spelen (zie het bericht ‘AT Kearney: Amsterdam naamgever van OS2028 bid’ voor meer informatie). In september van dit jaar krijgt Mark Reijman van A.T. Kearney verlof om een MBA te volgen aan INSEAD, Fontainebleau, Frankrijk.
 
In 2011 werd Mark Reijman ook benoemd tot ‘Top 100 Best Graduate’, hij eindigde op de derde plek na Jessica Sun (ING) en Sander Winckels (NS).