Verdonck Klooster & Associates sluit deal met Yammer

13 juni 2012 Consultancy.nl

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) heeft een samenwerking afgesloten met sociale media bedrijf Yammer. Via de samenwerking kan VKA voor alle Yammer-gerelateerde vraagstukken gebruik maken van de 1ste lijns kennis en expertise van Yammer. Hierdoor kan het strategisch ICT adviesbureau klanten beter ondersteunen bij de implementatie en gebruik van het social media kanaal. VKA treedt niet op als wederverkoper van Yammer waardoor haar onafhankelijkheid gewaarborgd blijft.
 
Yammer is in september 2008 gelanceerd en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van Enterprise Social Networks (ESN). Na de V.S. heeft Nederland wereldwijd de meeste gebruikers van Yammer.
 
De partnership met Yammer sluit naadloos aan binnen de bestaande dienstverlening van Verdonck, Klooster & Associates. Zo heef het adviesbureau uit Zoetermeer ruime ervaring met o.a. IT strategie, ESN strategie, social media en intranetplatformen. VKA verwacht door de samenwerking opdrachtgevers beter te kunnen helpen bij de uitrol van Yammer en bij complexe integratie vraagstukken met overige ICT.

Nieuws