Verdonck Klooster & Associates kiest voor Gigameer

15 november 2006 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Verdonck, Klooster & Associates (VKA) gaat gebruik maken van Gigameer. Door toegang te krijgen tot de supersnelle breedbandverbinding wil het ICT adviesbureau uit Zoetermeer nog efficienter kunnen werken. Ook verwacht VKA dat het ten goede zal komen aan de dienstverlening aan klanten.
 
Gigameer, een initiatief van de gemeente Zoetermeer, levert supersnelle breedbandverbindingen waarmee Zoetermeerse bedrijven tegen een voordelig tarief ICT-diensten kunnen afnemen. Samen met TARQ Information Technology is VKA de eerste afnemer van Gigameer.
 
Directeur Wim Schimmel van Verdonck, Klooster & Associates licht toe waarom zijn adviesbureau kiest voor Gigameer: “Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau met ruime ervaring op het snijvlak van strategie, procesinrichting en ICT in de publieke sector. Daarbij past een ontwikkeling als Gigameer uitstekend. De toename in het gebruik van digitale communicatie en opslag heeft ons doen besluiten Gigameer in te zetten. Hiermee faciliteren wij een toekomstbestendige infrastructuur tussen onze mobiele medewerkers en klantrelaties”.