KPN Consulting helpt Nyenrode met invoering Lync 2013

06 december 2012 Consultancy.nl

Nyenrode Business Universiteit maakte onlangs bekend dat het als een van de eerste organisaties in Nederland Lync 2013 gaat invoeren. De implementatie wordt begeleid door KPN (technische infrastructuur), StartReady (ICT diensten) en KPN Consulting (verandermanagement en training).

Lync 2013 is deze week officieel door Microsoft gelanceerd tijdens de Microsoft Lync Day.

Meer efficiëncy
Met Lync 2013 hoopt Nyenrode effiënter te kunnen werken, door de (online) beschikbaarheid en ervaring van werknemers en studenten te verbeteren. “Als vooraanstaand opleidingsinstituut hecht Nyenrode belang aan prestaties op het hoogste niveau”, aldus Marcel Hoes, directeur corporate marketing en communications van Nyenrode Business Universiteit. “Dat geldt voor de studenten, maar ook voor de eigen staff en faculty. Topprestaties van de totale IT- en telecominfrastructuur dragen hier aan bij. Lync 2013 maakt het voor ons mogelijk om nog efficiënter en effectiever te kunnen werken.” Volgens Hoes past de introductie van Lync 2013 bij de constante innovatie die de universiteit in zijn studieprogramma’s doorvoert.

KPN Consulting
Het communicatieprogramma van Microsoft zal onder verantwoordelijkheid van KPN bij Nyenrode worden ingevoerd. KPN Consulting assisteert daarbij de werknemers van Nyenrode in het gebruik van Lync 2013. Door middel van een adaptieprogramma wil het adviesbureau een gedragsverandering doorvoeren.  Werknemers leren in trainingen om te werken met het nieuwe programma en kunnen tevens haar voordelen ervaren.

Verder zal KPN de infrastructuur en managed services aan Nyenrode leveren om de prestaties van Lync 2013 te optimaliseren. De “Unified Communications”-solution van StartReady moet een snelle uitrol van het programma ondersteunen. “KPN Consulting en StartReady zullen zorgen voor een soepele implementatie van Lync 2013”, aldus Hoes.

Nieuws

Meer nieuws over