Zest Industries SAP preferred supplier van NXP

10 augustus 2011 Consultancy.nl

Zest Industries is door NXP gekozen tot preferred supplier op het gebied IT consulting en SAP gerelateerde dienstverlening. De komende jaren gaat Zest Industries NXP ondersteunen met het verder ontwikkelen en onderhoud van SAP. Processen in scope van de preferred supplier overeenkomst zijn o.a. inkoop, financiën en supply chain management.
 
Zest Industries is een adviesbureau met een primaire focus op proces optimalisatie in de industriesector. Het consultancybureau is onderdeel van dienstverlener Zestgroup uit Ijsselstein.
 
“Kennelijk waarderen deze grote internationale organisaties onze dienstverlening. Dat is een grote opsteker, maar er valt altijd wat aan onze dienstverlening te verbeteren, dus zelf zien we het als een aanmoediging om nog meer ons best te doen!” aldus Sjoerd Ankersmit, Commercieel directeur van de Zestgroup.
 
NXP
Het Nederlandse bedrijf NXP (Next eXPerience) is een van de grootste chipmakers ter wereld. NXP ontstond medio 2006 toen Philips haar halfgeleiderdivisie splitste van het concern en NXP verkocht aan een consortium van private equity investeerders. NXP heeft kantoren in circa 25 landen wereldwijd en eem omzet van meer dan $4 miljard.

Nieuws