Het Zuiderlicht sponsor basketballteam GasTerra Flames

02 juli 2011 Consultancy.nl

Het Zuiderlicht wordt met ingang van het seizoen 2011/2012 sponsor van basketballteam GasTerra Flames. Als onderdeel van de sponsorship zullen consultants van Het Zuiderlicht huidige/aanstaande opdrachtgevers uitnodigen om westrijden van het Groningense basketballteam bij te wonen.
 
“De wedstrijden van GasTerra Flames vinden altijd plaats in een fantastische ambiance en met een prachtig publiek. We verheugen ons dan ook op enkele plezierige avonden met aanstaande of huidige opdrachtgevers!” laat Het Zuiderlicht weten.
 
Over GasTerra Flames
GasTerra Flames is de basketbalvereniging van de stad Groningen en komt uit in de Eredivisie. Zij speelt haar thuiswedstrijden in de sporthal van het Martiniplaza, dat met een capaciteit van 4.500 toeschouwers de grootste basketbalhal van Nederland is. Sinds 2009/2010 speelt het basketballteam met de naam GasTerra Flames, vernoemd naar de huidige hoofdsponsor GasTerra.
 
Over Het Zuiderlicht
Het Zuiderlicht is een boutique organisatieadviesbureau met circa 10 consultants in dienst. Het Zuiderlicht is gevestigd in het centrum van Groningen.

Nieuws

Meer nieuws over