Holland Corporate Finance organiseert M&A speeddates

27 juni 2012 Consultancy.nl

Het internationale samenwerkingsverband van Holland Corporate Finance - M&A International - heeft onlangs in Berlijn een M&A speeddate georganiseerd. Meer dan 600 speeddates vonden plaats tussen circa 160 M&A professionals uit het netwerk van M&A International. Verschillende consultants van Holland Corporate Finance, waaronder Maarten Wolleswinkel, waren ook aanwezig tijdens het M&A event.

M&A International organiseert ieder half jaar het Mid-Market forum met als doel om potentiële klanten te introduceren M&A professionals in het netwerk. De Mid-Market Forum in Berlijn was de twaalfde keer dat het fusie en overname event werd georganiseerd door M&A International.

Speeddaten
“Het speed-netwerk concept werkt heel efficient”, zegt managing partner Maarten Wolleswinkel van Holland Corporate Finance en mede verantwoordelijk voor de organisatie van het M&A Mid-Market Forum. Begin 2012 werd Maarten Wolleswinkel benoemd tot president van M&A International. Tijdens de speeddates zoeken M&A adviseurs ondere andere naar een match tussen koop- en verkoopmandaten. Om de slagingskans te vergroten kregen de participanten voorafgaand speeddate gerichte informatie om het gesprek mee aan te gaan. Volgens Wolleswinkel kunnen de participanten binnen twintig minuten goed beslissen of het interessant is om een vervolg te geven aan het gesprek.

HCF - Maarten Wolleswinkel

Maarten Wolleswinkel, Managing Partner van Holland Corporate Finance.

Nieuws

Meer nieuws over