HCF partner Maarten Wolleswinkel president M&A Int.

17 januari 2012 Consultancy.nl

De Managing partner van corporate finance adviesbureau Holland Corporate Finance, Maarten Wolleswinkel, is benoemd tot president van M&A International. M&A International is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke adviseurs op het gebied van Corporate Finance. Hij werd eind 2011 benoemd tijdens een internationale bijeenkomst van fusie- en overnameadviseurs in Mumbai.

Holland Corporate Finance (HCF) is sinds 2000 onderdeel van M&A International. In totaal zijn er 47 kantoren aangesloten bij M&A International met in totaal 550 Corporate Finance professionals. Maarten Wolleswinkel volgt zijn Zwitserse collega Peter Binder op. De Amerikaan Scott Hardman houdt als chairman van M&A International de leiding in handen.

Over Maarten Wolleswinkel
Maarten Wolleswinkel studeerde Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na dienstverbanden bij de Vrije Universiteit, Fokker, Kas-Associatie en Physio Medical Systems trad hij in 1996 in dienst bij PwC als Senior Consultant fusies en overnames. Na een jaar gewerkt te hebben bij het Big 4 kantoor richtte hij medio 1997 samen met Hans van Ierland Holland Corporate Finance op.

Nieuws