Liselore van Ekdom naar House of Performance

16 december 2009 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Liselore van Ekdom is sinds november 2009 als Consultant in dienst bij House of Performance. Zij is afkomstig van Plexus, een adviesbureau gespecialiseerd in diensten voor de zorgbranche.
 
In 2006 studeerde Liselore van Ekdom af aan de Universiteit Utrecht, waar ze een MSc. haalde in Science & Innovationmanagement. Tussen 2006 en 2008 volgde ze met succes een 2de master (Health Economy) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens haar studies liep ze stages bij Eli Lilly, VWS en de World Health Organisation. Na het afronden van haar studie begon Liselore van Ekdom haar loopbaan bij Plexus. “Met mijn brede interesse en ambitie om samen met mensen te werken wist ik dat ik wilde werken in de adviesbranche” aldus van Ekdom. Na iets meer dan een jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt maakte ze de overstap naar House of Performance.
 
Na ruim een maand in dienst te zijn geweest voor het Utrechtste adviesbureau is Liselore van Ekdom positief over haar overstap: “Ik werk bij House of Performance met veel plezier, het is een energiek en uitdagend bedrijf waar we met zijn 60en transities in bedrijven realiseren. Doorgronden, verbinden en doen - samen met de mensen op de werkvloer - staat bij ons centraal”.