Pieter Beck wordt partner bij YES Corporate Finance

12 september 2023 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

YES Corporate Finance heeft zijn partnerteam versterkt met Pieter Beck. Hij wordt de vijfde partner van het M&A-advieskantoor.

Met Pieter Beck haalt YES Corporate Finance een corporate finance adviseur met een lange staat van dienst aan boord. De 52-jarige professional is sinds het begin van de eeuw betrokken geweest bij uiteenlopende aankopen, verkopen, investeringen, waarderingen en financieringen van middelgrote ondernemingen.

Na eerst 18 jaar gewerkt te hebben binnen de Corporate Finance praktijk van Deloitte, waar hij uitgroeide tot director, werkte Beck de afgelopen vijf jaar voor Horizon Capital Partners, een investeerder met een focus op het mkb-segment.

Pieter Beck wordt partner bij YES Corporate Finance

Over zijn overstap naar YES Corporate Finance zegt Beck: “YES Corporate Finance combineert specialistische marktkennis en een breed internationaal netwerk met uitgebreide ervaring op het gebied van corporate finance. Het enthousiasme van het team, haar hoge kwaliteitsnormen, de aantoonbare expertise en het netwerk, biedt een mooie uitdaging voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk.”

YES Corporate Finance werd opgericht in 2016 en is sindsdien uitgegroeid tot een team van tien adviseurs, waaronder nu vijf partners. De overige partners zijn Arjan Boonekamp (medeoprichter en managing partner), Guido Emanuels, Josip Petrarca en Vincent Hafkamp. Het overnamekantoor richt zich met name op middelgrote transacties met een waarde tussen de €5 miljoen en €100 miljoen.

“Met zijn jarenlange ervaring en expertise, zijn netwerk en persoonlijkheid vormt Pieter een belangrijke aanwinst voor ons team”, zegt Boonekamp. “De komst van Pieter past in onze groeiambitie om ondernemers en ondernemingen in het mkb te helpen met overname- en financieringsvraagstukken.”

YES Corporate Finance heeft kantoren in Utrecht en Rotterdam. In 2024 wordt een vestiging in Amsterdam geopend.