YES Corporate Finance opent tweede vestiging in Rotterdam

18 juni 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd

In het jaar waarin het bedrijf alweer zijn vijfde verjaardag viert, heeft YES Corporate Finance een nieuw kantoor geopend in Rotterdam, naast zijn bestaande vestiging in Utrecht.

YES Corporate Finance werd opgericht in 2016 en helpt opdrachtgevers op het snijvlak tussen aankoop, verkoop, waarderingsvraagstukken en (groei)financiering. Daarbij ligt de focus uitsluitend op middelgrote transacties, waarbij de meeste deals een waarde hebben tussen de €5 miljoen en €75 miljoen.

De afgelopen vijf jaar is het team van YES Corporate Finance gegroeid naar zo’n dertien professionals en heeft het bureau naar eigen zeggen “tientallen fantastische transacties” weten te realiseren. Een andere mijlpaal vormde de aansluiting bij het internationale AICA-netwerk, dat bestaat uit veertig buitenlandse M&A-kantoren. Bovendien is het kantoor sinds 2019 partner van ABN AMRO, gericht op corporate finance-transacties tot een waarde van €25 miljoen.

YES Corporate Finance opent tweede vestiging in Rotterdam

In 2021 wist YES Corporate Finance al diverse deals tot een goed einde te brengen. Zo adviseerde het Gerald Klein Woolthuis bij de management buy-out (MBO) van Laméris Ootech, een handelsonderneming gespecialiseerd in oogheelkundige praktijkinrichtingen, apparatuur en disposables, begeleidde het retaildataverzamelaar Datlinq bij de verkoop van aandelen aan Roamler, en trad het op als financieringsadviseur voor investeerder Landlane Capital bij diens overname van Turf Tick, een ontwikkelaar van graszodensnijmachines.

Kantoor in Rotterdam

Na een uitdagend coronajaar is het M&A-kantoor klaar voor verdere groei. Daartoe heeft YES Corporate Finance een nieuwe kantoor betrokken in Rotterdam, in The Blaak House. “Hiermee realiseren wij een nog betere dekking voor onze klanten en talent”, aldus YES Corporate Finance.