YES Corporate Finance benoemt Vincent Hafkamp tot partner

07 september 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

YES Corporate Finance heeft Vincent Hafkamp aan boord gehaald als nieuwe partner. In zijn nieuwe rol zal hij bijdragen aan de verdere uitbouw van de (inter)nationale fusie & overnamepraktijk van het kantoor.

Met het aantrekken van Vincent Hafkamp haalt de van oorsprong Utrechtse corporate finance-boutique (in 2021 opende YES Corporate Finance ook een kantoor in Rotterdam) jarenlange M&A-ervaring en -expertise in huis.

Hafkamp werkte de afgelopen vijfenhalf jaar voor River Bank, in zijn laatste rol als Head of Sales voor Nederland. Eerder in zijn loopbaan vervulde Hafkamp onder meer directorrollen bij Boer & Croon en Duff & Phelps.

Vincent Hafkamp, Partner, YES Corporate Finance

Ook werkte Hafkamp jarenlang als Associate Director bij KPMG en als Vice President bij ING. Vanaf 2001 is hij betrokken als investeerder, financier en adviseur van diverse mkb-ondernemingen.

Als partner binnen YES Corporate Finance richt Hafkamp zich vooral op eigen en vreemd vermogen-vraagstukken, evenals fusie- en overnameactiviteiten in de Nederlandse midmarket “YES Corporate Finance combineert specialistische marktkennis en een breed internationaal netwerk met uitgebreide ervaring op het gebied van corporate finance”, laat Hafkamp weten.

Met een kernteam van 10+ professionals helpt YES Corporate Finance al meer dan zes jaar opdrachtgevers met vraagstukken rondom de aankoop en verkoop van bedrijven, waarderingsvraagstukken en (groei)financiering. Daarbij ligt de focus op middelgrote transacties, waarbij de meeste deals een waarde hebben tussen de €5 miljoen en €75 miljoen.

M&A-praktijk verder uitbouwen

Hafkamp zal een belangrijke rol spelen in de verdere uitbouw van de M&A-praktijk van de overname- en groeifinancieringsspecialist. “Met de komst van Vincent bouwen we verder aan onze (inter)nationale fusie- en overnamepraktijk”, laat Arjan Boonekamp weten, Managing Partner van YES Corporate Finance.

“Deze praktijk is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, met als mooie bevestiging de strategische samenwerking met ABN Amro Bank voor overnames in het mkb-MKB segment tot €25 miljoen”, geeft hij aan. “De komst van Vincent past dan ook naadloos in onze groeiambitie om ondernemers en ondernemingen in het mkb te helpen met overname- en financieringsvraagstukken.”

Hafkamp kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging en de samenwerking met het team: “Het enthousiasme van het team, de aantoonbare expertise en het internationale netwerk waarbinnen YES Corporate Finance opereert, biedt een mooie uitdaging voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk.”