AT Kearney, Bain, Booz en BCG op Consultancy Event

02 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Vier strategy consultancy kantoren – A.T. Kearney, Bain & Company, Booz & Company en Boston Consulting Group – hebben zich dit jaar verbonden aan ‘Consultancy Event 2012’. Het Consultancy Event is een tweedaags evenement, opgezet om studenten de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met strategy consulting en de strategie adviesbureaus. Tijdens de twee kunnen topstudenten door middel van cases, bedrijfspresentaties en een lunch, kennis maken met de adviesbureaus en hun consultants.
 
Het Consultancy Event wordt dit jaar voor het 6de jaar op rij georganiseerd door de NSA, SEFA en VSAE.
 
Programma
Woensdag 28 november: A.T. Kearney en Booz & Company
Donderdag 29 november: The Boston Consulting Group en Bain & Company
Beide dagen zullen plaatsvinden in Spaces Herengracht, Amsterdam.
 
Doelgroep
Het evenement is bedoeld voor derdejaars bachelor of masterstudenten die een van de volgende studies volgen: algemene economie, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, actuariaat, econometrie, operationele research, natuurkunde, sterrenkunde en wiskunde.
 
Over het Consultancy Event
Wil jij de wereld van strategy consulting leren kennen? Op 28 en 29 november 2012 organiseren drie studentenverenigingen het Consultancy Event 2012. Aan de Amsterdamse grachtengordel werk je in een groep van 15 studenten aan twee verschillende cases, die het uiterste vergen van jouw analytische vaardigheden, je oplossingsgerichtheid en je vermogen om samen te werken. Zo maak je het werk van een strategy consultant van dichtbij mee en krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen én te tonen.