Drie nieuwe adviseurs voor Arteria Consulting

07 januari 2012 Consultancy.nl

Arteria Consulting heeft zich per 1 januari 2012 versterkt met drie nieuwe adviseurs: Jacco Aantjes (Senior Adviseur), Sofie Middelhoff (Adviseur) en Harm-Jan Otten (Adviseur).

Arteria Consulting is een boutique adviesbureau uit Hilversum dat zich specialiseert in de zorgmarkt.

Jacco Aantjes
Jacco heeft een brede kennis van zorgorganisaties en zorgprocessen en jarenlange advieservaring bij diverse adviesbureaus, waaronder Johnson & Walters en Logica. Hij gaat zich voornamelijk richten op adviestrajecten op het gebied van zorg, organisatie, beleid en informatisering. Jacco Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting Beleid & Beheer) aan de Universiteit van Maastricht en Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

Sofie Middelhoff
Sofie heeft een bachelor in Gezondheidswetenschappen en een master in Management Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences (VU, Amsterdam). Zij heeft onderzoek gedaan naar het zorgverzekeringsstelsel in Vietnam.

Harm-Jan Otten
Harm-Jan heeft eveneens een bachelor in Gezondheidswetenschappen en een master in Health Sciences (Universiteit Twente, Enschede). HIj heeft alle Nederlandse SEH's op de inzet van in-hospital trauma triage onderzocht. Harm-Jan werkte daarnaast de afgelopen zeven jaar als afdelingsassistent bij een woonzorgcentrum voor ouderen.

Nieuws