Vijftal begint aan Consultancy Traineeship van SeederDeBoer

14 juni 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Een nieuwe lichting starters is afgelopen maand gestart in het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer.

Cato van Hattem, Renée van Bokkem, Eline Meijer, Sabina Masinovic en Boyd Wallien zijn allemaal begin mei ingestroomd in het traineeshipprogramma van het Amsterdamse advieskantoor.

In het tweejarige Consultancy Traineeship stoomt SeederDeBoer jonge talenten klaar voor een volwaardige rol als consultant (of om de opgedane adviesvaardigheden in te zetten vanuit een andere rol, als intern adviseur of projectmanager).

Cato van Hattem, Renée van Bokkem, Eline Meijer, Sabina Masinovic en Boyd Wallien

Na het voltooien van hun onboardingsprogramma (waarin ze de beginselen en kneepjes van het adviesvak kregen bijgebracht en kennismaakten met de aanpak van SeederDeBoer) is het vijftal inmiddels ingestroomd op een verandertraject bij een van de opdrachtgevers van SeederDeBoer. De klanten van het bureau zijn in het bijzonder actief binnen de financiële sector, de zorg en het publieke domein.

De focus van het Consultancy Traineeship ligt daarnaast op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de trainees. Onder begeleiding van een ervaren collega leren de trainees onder meer hoe ze een project opstarten en structureren en hoe ze een gezamenlijk aanpak bepalen. Daarnaast leren ze hoe ze zich een weg kunnen banen in grote hoeveelheden data, hoe ze processen beschrijven en verbeteren en hoe ze om dienen te gaan met verschillende groepen en belangen.

Een opleider van consultants

Het Consultancy Traineeship is een van de diverse traineeships die SeederDeBoer vers afgestudeerde talenten biedt. Het Amsterdamse advieskantoor heeft in de loop der jaren honderden consultants opgeleid en grootgebracht. Binnen de markt staat SeederDeBoer daarom ook wel bekend als de ‘opleider van consultants’.