Drie nieuwe management trainees in dienst bij YSE

03 oktober 2012 Consultancy.nl

YSE, een organisatie dat traineeships aanbiedt voor high potentials, heeft drie nieuwe trainees in dienst genomen. Lizelotte Kok (25), Nanya Burki (24) en Tara de Korte (26) zijn per 1 oktober 2012 als trainee gestart bij YSE, powered by Kirkman Company. De komende twee jaar zullen ze een traineeprogramma volgen en halfjaarlijkse consultancy opdrachten uitvoeren voor klanten van het adviesbureau.
 
Lizelotte Kok
Lizelotte Kok studeerde in 2012 af met een master Management aan de Antwerpen Management School, na eerder een master Arbeids- & Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam te hebben afgerond. In haar afstudeerperiodes deed Lizelotte al ervaring op rondom consultancy, training en coaching, onder andere bij de Boertiengroep. Ook was zij voorzitter van de opleidingscommissie van de faculteit Psychologie.
 
Nanya Burki
Nanya Burki studeerde in 2011 af met een master Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit Utrecht. Eerder deed zij consultancy-ervaring op bij Kwink Groep. Momenteel is ze voorzitter van de Stichting Giri Asih Nederland.
 
Tara de Korte
Tara de Korte studeerde in 2012 af met een master Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam, na al een master Organisatiepsychologie te hebben afgerond. Eerder was Tara student-trainee bij &Samhoud, waar zij adviseurs algemene ondersteuning bood bij werkzaamheden voor klanten. Ook was zij in haar studietijd voorzitter van AIESEC Utrecht.

YSE Trainees
 
Over YSE powered by Kirkman Company
YSE powered by Kirkman Company is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is een intensief en professioneel traineeprogramma met uitdagende projecten. In deze projecten staan het maken van sourcingskeuzen en de daarop volgende implementatie en optimalisatie centraal.

Nieuws

Meer nieuws over