PwC koopt social media adviesbureau Ants Eye View

05 september 2012 Consultancy.nl

PwC Consulting heeft Ant’s Eye View gekocht, een Amerikaans socialmediaconsultancybureau. Ant’s Eye View werkt voor tientallen Fortune 500-klanten, en helpt hen daarbij met de ontwikkeling van een socialmediastrategie en online multi-channel commerce. Ongeveer 35 consultants zullen bij het Big Four-adviesbureau gaan werken.

Joe Duffy, hoofd van PwC Consulting in de Verenigde Staten: “Het team van Ant’s Eye View bestaat uit geroutineerde socialmediaexperts met ervaring bij grote organisaties in meerdere industrieën.”

Ant’s Eye View werd opgericht in 2009 en is daarmee een relatieve nieuwkomer, maar het bedrijf is in de afgelopen drie jaar exponentieel gegroeid. Het adviesbureau begeleidt klanten door het proces van veranderende klantenervaringen en brand engagement. De firma probeert de stem van de klant in elk aspect van de sociale activiteiten van een organisatie te verwerken.

PwC op overnamepad
PwC heeft haar Advisorypraktijk in het afgelopen jaar wereldwijd flink uitgebouwd door middel van overnames. Eerder dit jaar kocht PwC Verenigd Koninkrijk het online analyticsadviesbureau Logan Tod & Co. Eind 2011 kocht het in Europa twee adviesbureaus, SAP-specialist Proxyon (geïntegreerd in de IT-Advisorytak) en supplychainspecialist TruEconomy Consulting (geïntegreerd in de Operations Advisory-tak). En medio 2011 werd internationaal managementconsultingbureau PRTM overgenomen.

Nieuws

Meer nieuws over