PwC koopt online analytics consultancy Logan Tod & Co

16 april 2012 Consultancy.nl

PwC heeft online analytics-adviesbureau Logan Tod & Co gekocht. De online specialist is per direct opgenomen in PwC Advisory. De managing director van Logan Tod & Co wordt benoemd tot partner bij PwC, en verder zullen ongeveer 20 adviseurs van de firma overstappen naar PwC Verenigd Koninkrijk.

Logan Tod & Co werd in 2002 opgericht door vooraanstaand consultingexpert Matthew Tod. Het adviesbureau is actief binnen de gebieden sales, marketing, e-commerceoperations, multichannelretail, big data, benchmarking en outsourcing analytics. Logan Tod & Co werkte voor ruim 160 nationale en internationale klanten in voornamelijk de sectoren retail, media, banking en toerisme.

Ashley Unwin, partner van PwC Advisory in het Verenigd Koninkrijk, zei in een reactie: “Online wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Door de snelle dynamiek in de markt en invoering van nieuwe wet- en regelgeving – zoals de beperking voor websites in het gebruik van cookies – is het essentieel dat bedrijven hun online doelgroepen kunnen begrijpen. Het gebruik van big data en online analytics kan bedrijven het benodigde inzicht verschaffen. Door de combinatie van Logan Tod & Co met de bestaande PwC takken Strategy en Customer zijn we in staat een volledige end-to-end dienstverlening aan te bieden die daaraan voldoet.”

Nieuws

Meer nieuws over