KWD Resultaatmanagement voegt drie professionals toe aan team

16 maart 2023 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Projectmanagementspecialist KWD Resultaatmanagement, onderdeel van Conclusion, heeft de afgelopen weken zijn team versterkt met drie nieuwe professionals: Onno Borkes, Martijn Brussen en Chelsea Room.

Onno Borkes begon twee maanden geleden als projectmanager/product owner. Hij brengt jarenlange ervaring in projectmanagement, verandermanagement en agile transformaties mee naar KWD Resultaatmanagement.

De afgelopen dertien jaar vervulde Borkes vanuit zijn eigen onderneming verschillende projectmanagementrollen, onder meer bij diverse universiteiten en PostNL, evenals in het buitenland. Eerder in zijn carrière werkte hij voor verzekeraar VGZ, in zijn laatste rol als projectleider. Ook vervulde hij verschillende senior consultant- en change management-rollen, waaronder bij Rabobank ICT.

Onno Borkes, Martijn Brussen, Chelsea Room - KWD

Volgens KWD weet Borkes in zijn projecten “een goed beeld te krijgen van de belangen en krachten die een rol spelen bij de te behalen doelen”. Vervolgens heeft hij “oog voor mens, proces, budget, urgentie en doel”, waardoor hij organisaties in beweging weet te krijgen.

Ook Martijn Brussen is inmiddels enkele maanden actief binnen KWD, waar hij de rol van projectmanager vervult. Brussen kan bogen op uitgebreide ervaring in het implementeren van (complexe) softwareoplossingen bij grote internationale bedrijven.

Daarnaast heeft hij een marketing- en business development-achtergrond. Zo werkte Brussen hiervoor voor EZ Factory, een specialist in continu verbeteren-methodes en het ontwikkelen van mobiele applicaties voor de industrie. In zijn laatste rol was hij product marketing manager, na een eerdere rol als business development specialist. Eerder in zijn loopbaan deed hij als marketeer enkele jaren ervaring op bij CCV Group.

“Martijn is een projectmanager die samen met de klant resultaat wil behalen en daarbij verschillende belangen in het oog houdt”, laat KWD Resultaatmanagement weten. “Hij werkt graag samen en zorgt door open en eerlijke communicatie voor een prettige werksfeer.”

Tot slot versterkt sinds kort ook Chelsea Room het team van KWD Resultaatmanagement. Zij volgt het ‘NEXT Generation’-talentprogramma van het bureau, dat jonge talenten opleidt tot volwaardige specialisten in project- en programmamanagement.

Vanuit het ontwikkelprogramma heeft ze haar eerste opdracht al te pakken. Als programmamanagement officer draagt ze bij aan het zogeheten Digitale Infrastructuur Logistiek (DIL)-programma bij het ministerie van Infrastructuur & Milieu. “Ik kijk ernaar uit om de komende periode meer te leren over projectmanagement en IT”, aldus Room.

Het DIL-programma zet in op de versnelde digitalisering van de Nederlandse logistieke sector via de ontwikkeling van een decentrale basis-data-infrastructuur. Ook helpt het programma ondernemers met het zetten van de nodige stappen naar datagedreven werken.

Over KWD Resultaatmanagement

Als specialist in projectmanagement begeleidt KWD Resultaatmanagement (opgericht: 1998) bedrijven bij hun complexe veranderopgaven. De focus ligt daarbij op project-, programma- en agile management. Klanten voor wie KWD heeft gewerkt zijn onder meer NS, Auping, Sligro, Facilicom en de Rijksoverheid.

Sinds 2019 is KWD Resultaatmanagement onderdeel van Conclusion, een zakelijke dienstverlener met ruim 2.000 professionals actief in IT, digitale transformatie en advies