Solve Consulting werft nieuwe lichting consultants in drie steden

16 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Solve Consulting, een adviesbureau gerund door studenten, heeft een recruitmentcampagne gelanceerd om nieuwe student consultants te werven in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Sinds de oprichting in 2007 positioneert Solve Consulting zich als dé studentenconsultancy op het gebied van social impact. Het bureau werkt exclusief voor non-profits en organisaties en startups met duurzame en sociale ambities.

“De projecten die wij uitvoeren zijn gericht op onderwerpen zoals duurzaamheid, ondernemerschap, re-integratie, operationele verbetering, diversiteit en inclusiviteit”, legt Anouk Teeken uit, HR Manager bij Solve Consulting.

Solve Consulting werft nieuwe lichting consultants in drie steden

Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag naar zijn diensten is Solve Consulting op zoek naar een nieuwe aanwas van talent voor alle vestigingen. “We zoeken ambitieuze studenten die ervaring willen opdoen als consultant en die willen werken aan het oplossen van sociale vraagstukken. Iedere masterstudent of bachelorstudent vanaf zijn/haar tweede jaar kan zich aanmelden voor het sollicitatieproces.”

Bekijk de pagina Solve Consulting vacatures voor meer informatie over de openstaande mogelijkheden. De deadline voor het werven van nieuwe consultants is uiterlijk 14 oktober 2022.

De studenten die geselecteerd worden kunnen rekenen op “uitdagende projecten” en “uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden” (de consultants van Solve Consulting worden getraind en gecoacht door gerenommeerde adviesbureaus) en krijgen de kans om “bij te dragen aan maatschappelijke impact”.

“Naast dat je bezig bent met projecten, blijf je jezelf ontwikkelen middels professionele trainingen en coaching, bouw je aan je netwerk en cv, ben je onderdeel van een multidisciplinair team en ben je actief binnen een maatschappelijk betrokken community, waarbij er natuurlijk ook verschillende borrels en evenementen georganiseerd zullen worden.”