SeederDeBoer trapt nazomer af met 24 nieuwe collega's

06 september 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer is volle vaart uit de zomer gekomen. Maar liefst 24 nieuwe collega’s zijn gestart binnen het bureau.

Per 1 september zijn twee Managing Consultants, vijftien Junior Consultants en zeven stafmedewerkers gestart bij het organisatieadviesbureau uit Amsterdam. Met de forse versterking is het team van SeederDeBoer gegroeid naar meer dan 120 professionals.

Jelte Velzen werkte eerder jaren voor PwC en Rabobank, en runde vervolgens zo’n vijf jaar zijn eigen consultancybureau. Marco Weel heeft meer dan twintig jaar werkervaring opgedaan in de financiële sector, meest recentelijk bij de Volksbank waar hij leidinggaf aan een financeprogramma. Beiden zijn nu gestart als Managing Consultant.

SeederDeBoer trapt nazomer af met 24 nieuwe collega's

Het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer is daarnaast versterkt met Koen Snieder, Liselotte Schipper, Maaike van der Meulen, Aileen Janssens, Nona de Fretes en Thijs Elze. Zij behoren tot de 27e lichting van het traineeshipprogramma.

Thomas Glandorf, Mats Wijnen, Tijn Roosjen en Iris Hofstra zijn ingestroomd in het Consultancy Traineeship bij ABN Amro. Collega’s Maartje Janse, Jet van de Worp, Julie Janne van der Meer, Fleur Groenevelt en Shannon Bothof volgen een vergelijkbaar tweejarig traineeshipprogramma bij een andere bank – de Rabobank. De twee grootbanken werken al jaren met SeederDeBoer samen om jonge starters op te leiden en te ontwikkelen.

Tot slot zijn Inge Meelker en Emma Bonnot (Marketing), Milou Klasen (Opleidingen), Roma Kloosterman (B-Corp), Sarah ’t Hart (Recruitment), Bente Willems (Werkstudent Festival) en Bonnie Yuen (Werkstudent D&I) aan boord gehaald om de supportfuncties te versterken.

Verder lezen: SeederDeBoer: ‘Wij zijn dé opleider van consultants’