KPN Consulting begeleidt ERIKS met Windows 7 migratie

23 mei 2012 Consultancy.nl

KPN Consulting gaat industrieel dienstverlener ERIKS ondersteunen met de migratie van ruim 1,700 werkplekken naar Windows 7. De migratie is onderdeel van een nieuw werkplekconcept van ERIKS en stelt haar medewerkers beter in staat om gebruik te maken van nieuwe technologieën. De migratie wordt uitgevoerd op zo’n 50 locaties in Nederland en België. Het is de verwachting dat eind 2012 de nieuwe werkplek voor alle eindgebruikers opgeleverd is.

ERIKS is een internationale industriële dienstverlener die werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende technische en logistieke diensten aanbiedt. ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 26 landen.

ERIKS heeft voor KPN Consulting gekozen op basis van haar ruime ervaring met vergelijkbare projecten en de juiste prijs kwaliteit verhouding.

Ontwerp, bouw en uitrol
KPN Consulting is verantwoordelijk voor het ontwerp, bouw en migratie van de werkplek, voor de onderliggende infrastructuur en training van gebruikers en ICT-staf. Naast de overgang naar een nieuw Windows platform verzorgt het adviesbureau ook het storage platform en de noodzakelijke licenties.

Nieuws