Junior management adviseurs gestart bij SeederDeBoer

22 mei 2012 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer heeft per 1 mei 2012 vier nieuwe Young Professionals (YP) in dienst genomen. De YPs behoren tot de vierde lichting van het programma - SeederDeBoer is in de herst van 2010 gestart met een Young Professional Pool. Een overzicht van de vier nieuwe trainees en waarom ze voor het Young Professional Programma van SeederDeBoer hebben gekozen.

Lotte Boekestijn
Lotte Boekestijn heeft Engels en Bedrijfskunde gestudeerd. Naast haar studies heeft zij zowel organisatorisch als op het gebied van hospitality werkervaring opgedaan. “De aanpak van SeederDeBoer wordt omschreven door termen als ‘resultaatgericht’, ‘mensgericht’, ‘doen’ en ‘vrij denken’ – karakteriseringen die ook op mij van toepassing zijn.”

Bram van der Graaf
Bram van der Graaf heeft na zijn masters Financieel Recht en Strategisch Management de afgelopen drie jaar ervaring opgedaan met het opzetten en uitbouwen van een eigen onderneming. “Binnen SeederDeBoer krijg ik alle ruimte om naast het ontwikkelen van een visie en strategie deze ook daadwerkelijk te implementeren.”

Stephanie Taverne

Stephanie Taverne heeft na haar Bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen een Master Business Administration afgerond en hiernaast op verschillende manieren werkervaring opgedaan. “Het Young Professional programma van SeederDeBoer biedt mij de mogelijkheid mezelf te oriënteren op het adviesvak en mijn adviesvaardigheden verder te ontwikkelen”

Coosje Verdam
Coosje Verdam heeft Business Studies gestudeerd. Naast haar studie heeft zij veel bestuurlijke en organisatorische ervaring opgedaan. Ze voelt zich thuis bij SeederDeBoer: “Binnen deze ambitieuze omgeving waar initiatief op prijs wordt gesteld en een goede sfeer heerst kom ik goed tot mijn recht”

Over SeederDeBoer
SeederDeBoer is in oktober 2005 opgericht door René Seeder en Pieter de Boer. Beide ervaren adviseurs hadden een gezamenlijk verleden bij Ernst & Young Consulting en Capgemini Consulting. SeederDeBoer richt zich op onder meer strategie, besturing, verandermanagement, procesarchitectuur, technologie-implementaties en complexe reorganisaties.

Nieuws