KPN Consulting opgenomen in Great Place to Work 2012

02 mei 2012 Consultancy.nl

Medio april maakte het Great Place to Work Institute de 'beste werkgevers' in Nederland bekend. KPN Consulting werd voor het eerst opgenomen in de lijst, in de categorie bedrijven met >250 medewerkers.

KPN Consulting Vice President Arnold van Mameren, die de award in ontvangst nam: "Dat we zijn uitgeroepen tot een Great Place to Work is een bijzondere prestatie waar ik heel erg trots op ben. De afgelopen jaren hebben we bij KPN Consulting veel gave dingen gedaan en mooie resultaten bereikt. We mogen de naam Great Place to Work nu aan onze organisatie verbinden, en dat is een mooie waardering voor de inspanningen die we samen doen. Het geeft mij energie en vertrouwen in de toekomst", aldus Van Mameren.

"Dat we dit bereikt hebben, is te danken aan alle medewerkers die ervoor zorgen dat KPN Consulting een bijzonder bedrijf is om voor te werken," zegt directeur Martijn Baak. "We zijn een organisatie waar professionele, ambitieuze mensen werken die graag samenwerken en van elkaar leren. Samen zorgen we voor een cultuur waarin succes en plezier centraal staan."

Negen adviesbureaus in Great Place to Work 2012
In totaal deden er dit jaar 105 organisaties mee waarvan 46 bedrijven de lijst van Beste Werkgevers haalden. Negen adviesbureaus waren onderdeel van de 46 'winnende' bedrijven. Zie voor meer informatie het bericht Negen adviesbureaus in Great Places to Work 2012.

Over Great Place to Work
Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. De lijst van Beste Werkgevers wordt bepaald op basis van de positieve antwoorden door medewerkers van een organisatie op een vragenlijst van 58 stellingen en twee open vragen en op basis van de evaluatie van het werkgeversbeleid.

Nieuws