H. Spitsbaard en M.P. van der Vlugt in Scenter directie

10 januari 2012 Consultancy.nl

Hans Spitsbaard (47) en Maarten Pieter van der Vlugt (46) zijn per 1 januari 2012 benoemd in de functie van directeur bij Scenter. De huidige directeuren Sicco Santema en Diederik Steeman blijven als partner actief binnen Scenter en gaan zich meer richten op het uitbouwen van CxO relaties, business development en klantenwerk.

Hans Spitsbaard heeft een achtergrond als Technisch Bedrijfskundige en richt zich op ketenprestatie vraagstukken. Hans is sinds 2008 als partner verbonden aan Scenter en neemt de directie portefeuille over van Sicco Santema. Voor Senter was Hans directeur van de adviestak van energiespeler Nuon - Nuon Consultancy Group. Tussen 1996 en 2002 wekte hij als (Senior) Project Manager voor Celerant Consulting, een adviesbureau gespecialiseerd in operations management.

Maarten Pieter van der Vlugt neemt de directieportefeuille over van Diederik Steeman.  Als arbeids- en organisatiepsycholoog is Maarten Pieter gespecialiseerd in mensontwikkeling- en opleidings-vraagstukken. Hij is sinds 2004 als partner verbonden aan Scenter. Daarvoor was hij 4,5 jaar werkzaam voor MPV Consult en 7,5 jaar voor Holland Consulting Group.

Nieuws