Intermedius lanceert podcastserie ‘Het moet weer anders’

29 maart 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Intermedius is gestart met zijn eigen podcastserie. De eerste aflevering van ‘Het moet wéér anders’ gaat vandaag live, en de komende maanden komen verschillende aansprekende namen aan tafel om hun licht te laten schijnen op thema’s binnen het portfoliomanagementvakgebied.

Podcasts zijn de laatste jaren bezig aan een flinke opmars. Inmiddels luistert volgens onderzoek meer dan de helft van de professionals in ons land weleens naar een podcast, ofwel ter ontspanning of om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Ook adviesbureau grijpen deze trend aan om de podcast in te zetten als extra kanaal voor kennisleiderschap. Zo ook Intermedius, dat zich heeft geschaard bij meerdere bureaus die een eigen podcast hebben gelanceerd.Intermedius lanceert podcastserie 'Het moet wéér anders'Met de nieuwe podcast richt Intermedius zich specifiek op portfoliomanagement, een vakgebied waarin het adviesbureau zich ook in de dagelijkse praktijk onderscheidt. Verschillende ervaringsdeskundigen die een leidende rol innemen bij veranderingen komen aan het woord.

“Het is ontzettend leerzaam om te horen hoe zij omgaan met hobbels en hoe het ze toch lukt om beweging in de organisatie te krijgen”, aldus Maurice van Buren, consultant portfoliomanagement bij Intermedius.

“Dat zorgt ervoor dat het een feest der herkenning is. Wij pakken namelijk zelf als consultants portfoliomanagement ook onze rol in deze verandertrajecten”, vult Diane Dros aan, die de podcast leidt samen met haar collega’s Van Buren en Bob van den Engel.

“Voor iedereen die zelf inhoudelijk een portfoliomanagementtransitie leidt is het ontzettend leuk om naar te luisteren”, laat Van den Engel weten. “In een kort en krachtig interview van vijftien minuten krijg je inzicht in ‘best practices’ en een kijkje in de keuken bij diverse organisaties.”

De eerste twee ervaringsdeskundigen zijn inmiddels bekendgemaakt: Lisa-Marie Pasveer, Portfolio en Innovation lead bij Hema en Gerard Boumans, Manager Portfolio Management Office bij VodafoneZiggo.

De podcast ‘Het moet wéér anders’ is te beluisteren via onder meer Spotify. Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe podcast.