Intermedius

Intermedius is een energiek implementatie adviesbureau. Wij helpen organisaties hun ambities te realiseren. Met behulp van portfoliomanagement behalen wij concrete resultaten in complexe samenwerkingsverbanden. Jaarlijks organiseren wij de Portfoliomanagement Awards.

Ambities realiseren

Je zet je dagelijks in om de ambities van je team, je afdeling en de organisatie te realiseren. Maar het vertalen van deze ambities naar concrete resultaten kan soms best lastig zijn. Je wilt duidelijke doelen afspreken, gefundeerde keuzes maken en mensen verbinden aan het doel. De principes van portfoliomanagement bieden een helpende hand. Zo krijg je de organisatie in beweging en worden ambities gerealiseerd.

Wat is er voor nodig om ambities te realiseren?

  1. Vertalen van ambities naar concrete resultaten.
  2. Inrichten van de organisatie met een doel, structuur, proces, beheersing & vaardigheden.
  3. Verbinden van mensen bij de realisatie van de ambities door Agile werken en projecten programmanagement.

Hoe pak je dat aan?

Door het goed en helder inrichten van de formele én informele kant wordt een organisatie in staat gesteld zijn ambities te realiseren. Besluiten worden genomen door heldere en objectieve informatie. Mensen staan in hun kracht. En dat uit zich in een positieve klantbeleving, een positieve flow en een succesvolle en slagvaardige organisatie. Die organisatie beweegt flexibel mee met de ontwikkelingen binnen de markt en maatschappij.

Binnen welke markten kan Intermedius helpen?

Intermedius is in een groot aantal markten actief. We werken voor zowel publieke als private organisaties. Met name in de energiesector, bij gemeenten en ministeries & uitvoeringsorganisaties brengen wij mensen samen.

Portfoliomanagement uitgelicht

Om de bekendheid voor het vakgebied portfoliomanagement te vergroten en erkenning te geven aan de uitzonderlijke prestaties die professionals werkzaam binnen dit vakgebied leveren, organiseren wij sinds 2017 jaarlijks de ‘Portfoliomanagement Awards’. Ook willen we met dit evenement een platform bieden voor het delen van best practices. Dit is hét event als je alles over portfoliomanagement wil weten.

Intermedius | Nieuws