Intermedius

Experts in portfoliosturing

Het allereerste bureau (en enige in Nederland) dat volledig gespecialiseerd is in portfoliosturing? Dat is Intermedius. Al bijna 20 jaar helpen we organisaties met het maken van (strategische) keuzes en besluiten. We richten de besluitvorming zo in dat organisaties klantgericht en wendbaar zijn. Onze betrokken consultants helpen jouw organisatie met de gewenste inzichten. Om met de juiste mensen op de juiste plek samen te werken aan hetzelfde doel. Om ambities écht te realiseren. 

Waar staat Intermedius voor?

Intermedius staat voor verbinding. Het verbinden van strategie en operatie, mensen en middelen en cultuur aan een effectieve werkwijze zodat veranderingen slagen. Wij bevinden ons middenin deze dynamische spanningen, waar keuzes maken essentieel is. Door het creëren van verbinding kunnen organisaties snel en met focus resultaat boeken. 

Portfoliomanagement Awards

Elk jaar organiseert Intermedius de Portfoliomanagement Awards. Om kennis en het belang van succesvolle portfoliosturing te delen. Al bijna twintig jaar staan we bekend als dé expert in portfoliomanagement. Met ruim 25 energieke consultants delen wij onze specialistische kennis graag. Tijdens de awards, maar ook in én met organisaties die hun ambities willen realiseren.

Impact maken met het portfolio

Want ambities realiseer je als de juiste keuzes gemaakt worden. En dat is soms lastig. Complexe samenwerkingen zijn uitdagend. Het vraagt om inzicht in en het regisseren van processen, informatiestromen en organisatie-inrichting. Of dat nu in een hybride, Agile of traditionele omgeving is. Precies waar Intermedius kan helpen. Met onze effectieve modellen (zoals het Volwassenheidsmodel) en methodieken brengen we samen het beste in de organisatie naar boven.

Zo staan alle neuzen dezelfde kant op. Zo werkt iedereen aan hetzelfde doel. En dan kun je met recht zeggen: wij maken écht impact.

En ook dit is Intermedius:

  • In 2023 riep consultancy.nl ons opnieuw uit tot diamond lever adviesbureau voor project-, programma- en portfoliomanagement.
  • Vanaf 2017 waren we vier jaar op rij FD Gazelle.
  • In de podcast ‘Het moet weer anders’ worden iedere keer weer spraakmakende gasten binnen het vakgebied portfoliomanagement geïnterviewd.
  • De Intermedius Spotify-playlist gaat van Rihanna (Please don’t stop the music) tot Spinvis (We vieren het toch) en van Metellica (Enter Sandman) tot Tame Impala (The less I know the better)
  • Wij hebben bij Intermedius een eeuwige roem-wisselbeker!
  • In meer dan 500 opdrachten hebben we klanten blij gemaakt met grip en inzicht op alle initiatieven.
  • De beentjes worden flink gestrekt tijdens de jaarlijkse wandelchallenge (ja, wij gaan goed als er een competitief element aanwezig is).
  • Je mag je verkleden als Dracula tijdens onze spannende escape room portfoliosturing.
  • Wij worden met gemiddeld een 9 beoordeeld door klanten op betrokkenheid!

Intermedius | Nieuws