Mark Straub en Jark Otten in Adviesraad Higher & Co.

12 oktober 2010 Consultancy.nl

Higher & Company heeft Mark Straub (49) en ConQuaestor partner Jark Otten (44) toegevoegd aan haar Raad van Advies. Beide leden hebben veel ervaring in de adviesbranche en kunnen vanuit hun markt- en inhoudelijke kennis actief meedenken over de strategie van het HR-adviesbureau uit Utrecht.

Partner Inca van Uuden over de aanstelling: "Mark Straub en Jark Otten zullen ook soms advocaat van de duivel spelen. Ons een spiegel voorhouden. Maar vooral zullen zij ons inspireren en een klankbord vormen. Daarnaast is een sturende rol op het gebied van financiën en bedrijfsvoering de beide heren ook niet vreemd. Juist omdat zij op directieniveau actief zijn denken zij ook mee over ons business model en alle stappen die we gaan nemen om Higher & Company te laten groeien en bloeie”. Managing Partner Henry Haaijer voegt toe: “'Daarnaast zullen ze de ondernemer in onszelf inspireren''.

Over Mark Straub
Mark Straub (49) verdiende zijn sporen in de financiële wereld door zijn directiefuncties bij SNS Reaal. Hij werkte bijna tien jaar bij deze bank/verzekeraar. Als laatste was hij lid van de Hoofddirectie van SNS Bank. Ook werkte hij eerder voor PricewaterhouseCoopers Management Consulting en Anderson Consulting. Hij studeerde bedrijfskunde in Groningen, financieel management in Southampton en haalde een masterdegree management consultancy in Amsterdam. Hij is momenteel DGA van Ganzenoord Advies.
 
Over Jark Otten
Jark Otten (44) studeerde eveneens bedrijfskunde aan de Universiteit van Groningen. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Cebeco-Handelsraad als controller, daarna werd hij consultant bij PricewaterhouseCoopers. In 2005 haalde ConQuaestor hem binnen als partner. Sinds twee jaar is Otten lid van de directie. ConQuaestor heeft 650 medewerkers in dienst en een omzet van €73 miljoen (2008). Zij zijn aanbieder van professionele diensten op bedrijfseconomisch terrein. Het bedrijf helpt de top-200 bedrijven in Nederland in de profit sector en de overheid op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

Nieuws