Thomas Vencken versterkt Higher & Company team

19 februari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Begin februari is Thomas Vencken als Senior Consultant gestart bij organisatieadviesbureau Higher & Company. Vencken, afkomstig van EMC Performance, heeft veel ervaring met coaching en procesbegeleiding bij leer- en verandertrajecten, evenals met (account-)management in commerciële omgevingen. Als Senior Consultant zal hij zich voornamelijk richten op leiderschapsontwikkeling en verbeteren van performance van teams en hun managers. 

Thomas Vencken is sinds 11 jaar actief als trainer, coach en procesbegeleider bij leertrajecten en organisatieveranderingen. Bij EMC Performance, waar hij in 2004 startte, deed hij als Senior Trainer en Coach veel ervaring op met het vormgeven van verandertrajecten en op het vlak van commercie, communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hiervoor was hij ruim drie jaar Accountmanager bij zakelijk dienstverlener YACHT en daarvoor twee jaar Senior Consultant bij Tempo Team. Vencken studeerde Rechten aan de Universiteit Utrecht en begon zijn carrière bij Rabobank Nederland. Verder heeft hij nog enkele jaren Saleservaring bij B&W Decoratie Styling Productie en volgde hij een groot aantal training- en coaching-cursussen.

Thomas Vencken, Higher & Company

Higher & Company
Per 1 februari is Thomas Vencken als Senior Consultant gestart bij Higher & Company, een bureau uit Utrecht dat zich richt op HRD vraagstukken, leiderschapsontwikkeling en organisatieverandering. Bij het organisatieadviesbureau zal Vencken zijn ruime kennis en ervaring, voornamelijk opgedaan in zijn laatste rol als Senior Trainer en Coach, gaan inzetten als Senior Consultant. Zijn focus zal met name liggen op leiderschapsontwikkeling en het verbeteren van performance van teams en hun managers. Higher & Company is verheugd over de komst van Vencken: “Thomas is een zeer welkome aanvulling voor ons “leadershipteam” en is reeds aan de slag met twee mooie opdrachten!”, aldus Henry Haaijer, oprichter en partner van Higher & Company.

Eind vorig jaar werd Liesbeth Meijer toegevoegd aan het team, dat inmiddels bestaat uit 17 adviseurs.