Jan Bosman en Jark Otten in directie van ConQuaestor

03 juli 2008 ConQuaestor

Jan Bosman en Jark Otten zijn per 1 juli 2008 benoemd in de directie van financiële dienstverlener ConQuaestor. Het adviesbureau heeft circa 600 consultants in Nederland.

Het directieteam bestaat na deze benoemingen en na het vertrek van Christian van der Sanden uit: Martijn Kamermans (voorzitter), Albert Hamminga, Jan Bosman en Jark Otten.

Jan Bosman (38) is bij ConQuaestor verantwoordelijk voor Process Consulting en de Public sector. Jan heeft als consultant diepgaande kennis en ervaring met het opzetten en implementeren van een meer procesgerichte werkwijze binnen complexe (overheids)organisaties. Vanuit zijn praktijkervaring en diverse publicaties verzorgt Jan trainingen en lezingen rondom het vakgebied Business Process Management.

Jark Otten (42) is bij ConQuaestor verantwoordelijk voor Management Consulting en Interim Management. Jark heeft diverse ondernemingen geadviseerd en begeleid op het gebied van shared services, cost management en ERP in Nederland, in Europa en in de Verenigde Staten. Verder is Jark regelmatig spreker op conferenties rondom outsourcing vraagstukken en publiceert hij artikelen op het gebied van shared services en financiële besturing.

Martijn Kamermans: "Met het vertrek van Christian van der Sanden is er behoefte ontstaan om onze directie uit te breiden naar vier leden. We zijn er trots op dat wij het talent aan boord hebben om deze vacatures intern op te vullen. Gezamenlijk gaan wij verder bouwen aan ConQuaestor".

Nieuws