SeederDeBoer verwelkomt tien nieuwe collega’s bij de club

09 februari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau SeederDeBoer heeft begin deze maand maar liefst tien nieuwe collega’s verwelkomd binnen het team. Een voorstelrondje langs de nieuwste aanwinsten.

Twee van de nieuwe consultants brengen jarenlange ervaring mee naar het Amsterdamse adviesbureau.

Marieke van Boesschoten bracht hiervoor zo’n vijf jaar door bij de Deals-praktijk van PwC, waar ze zich richtte op M&A-werk in de fase vóór (het voorbereiden op een deal) én na closing (de post-fusie-integratie). Ze was betrokken bij diverse integraties en afsplitsingen. Bij SeederdeBoer is ze gestart als Senior Consultant Financiële Transformaties.

SeederDeBoer verwelkomt tien nieuwe collega’s bij de club

Sophie Engelkes maakt de overstap vanuit de zorgsector. Ze was hiervoor werkzaam bij het Erasmus MC, en gaat nu als kersverse Consultant Proces Transformaties organisaties binnen de gezondheidszorg ondersteunen. 

Zeven young professionals starten als junior consultant: Camille van Dijk, Tim van Willigenburg, Hannah Wasbauer, Eva Koster, Luuk Ooms, Maurits van der Scheer, Gerben Cramer.

Zij stromen in in een van de traineeships van het bureau (SeederDeBoer biedt traineeships aan met een focus op consultancy, maar ook traineeships gericht op sectoren of bedrijven).

Tot slot voegt ook Berend Driessen zich bij het team. Hij zal als stagiair werkervaring opdoen bij SeederDeBoer.