SeederDeBoer verhuist van Hilversum naar Amsterdam

14 september 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na dertien jaar gevestigd te zijn geweest in Hilversum, verhuist organisatieadviesbureau SeederDeBoer per 1 oktober naar onze hoofdstad. "Een nog fijnere plek voor een goed gesprek en om samen te werken, voor onszelf, en voor onze klanten en relaties", aldus SeederDeBoer over het besluit.

Opgericht in 2005 en met meer dan vijftig professionals in dienst, heeft middelgroot organisatieadviesbureau SeederDeBoer zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van adviesdiensten gericht op de financiële sector, het publieke domein en de zorgbranche. Binnen deze sectoren houdt SeederDeBoer zich onder meer bezig met organisatieadvies, interim-management en de ontwikkeling van young professionals. Vandaag de dag behoort het bureau tot de top 50-spelers binnen de Nederlandse adviesbranche.

Sinds de oprichting heeft SeederDeBoer een flinke groei doorgemaakt, mede dankzij de invoering van een Young Professionals traineeshipprogramma in 2010. Sindsdien zijn tientallen young professionals gestart bij het bureau, maar ook ervaren adviseurs vinden regelmatig hun weg naar SeederDeBoer.

SeederDeBoer verhuist van Hilversum naar Amsterdam

Zo traden begin dit jaar nog Jeroen Buma en Justin Vosveld toe tot de maatschap als partner, om leiding te geven aan het bureau, dat zich onder andere toelegt op vraagstukken rondom proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT.

Dertien jaar lang is Hilversum de thuisbasis geweest van SeederDeBoer, waar het de laatste 7 jaar gevestigd was aan de Catharina van Renneslaan 20. Daar gaat komende maand verandering in komen. Hoewel een officieel verhuisbericht nog niet is uitgebracht, laat SeederDeBoer weten vanaf 1 oktober te verhuizen naar een kantoorpand gelegen aan De Ruijterkade 125 in Amsterdam, tussen Amsterdam CS en Muziekgebouw aan ’t IJ.

SeederDeBoer blikt terug op het besluit: “Het begon met een praktische zoektocht. Huurcontract verlengen van ons fijne kantoor in Hilversum of gaan we op zoek naar iets beters? Het werd het laatste.” Met ‘Iets beters’ doelt het bureau op diverse aspecten. “Iets beters was vooral dichter bij een groot NS-station, met de auto goed bereikbaar en parkeerruimte. ‘Iets beters’ was ook het behouden van het goede uit Hilversum. Een fijne plek om klanten te ontvangen, een eigen ruimte voor workshops en training en een prettige werkomgeving. ‘Iets beters’ was ook een kantoor dat bij ons past.”

Het adviesbureau licht de keuze voor de nieuwe locatie verder toe: “De potentie van dit pand was groot, maar er moest nog wel het een en ander aan gebeuren. Gesteund door de visie en creativiteit van de eigenaar hebben we direct besloten De Ruijterkade 125 te huren. Na een jaar verbouwen en vernieuwen past het nieuwe pand ons helemaal. De weidsheid van het water, midden in het leven, goed bereikbaar, het voelt vertrouwd, historische waarde, eigentijdse thuisbasis en verrassende ruimtes om te komen tot de goede inzichten.”

SeederDeBoer laat tot slot weten dat de verhuizing een belangrijke stap vormt voor het bedrijf en de medewerkers: “Ons nieuwe kantoor is een nog fijnere plek voor een goed gesprek en om samen te werken, voor onszelf en voor onze klanten en relaties.”