Jeroen Buma en Justin Vosveld treden toe tot maatschap SeederDeBoer

19 januari 2018 Consultancy.nl

Jeroen Buma en Justin Vosveld zijn binnen SeederDeBoer benoemd tot partner. Met de toevoeging van de nieuwe vennoten groeit het partnerteam van SeederDeBoer naar zeven. Gezamenlijk geven zij leiding aan het organisatieadviesbureau, dat vierentwintig adviseurs, zestien young professionals en twee office managers telt.

Sinds adviesbureau SeederDeBoer in 2005 werd opgericht door René Seeder en Pieter de Boer, heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van adviesdiensten gericht op de financiële sector, het publieke domein en de zorgbranche. Binnen deze sectoren houdt SeederDeBoer zich onder meer bezig met organisatieadvies, interim-management en de ontwikkeling van young professionals. Vandaag de dag behoort het bedrijf tot de top 50-spelers binnen de Nederlandse adviesbranche. Ook in de afgelopen jaren heeft het adviesbureau flinke groei doorgemaakt. Om, met het oog op de toekomst, deze groei verder te faciliteren, heeft SeederDeBoer aan het begin van het nieuwe jaar twee nieuwe leden toegevoegd aan zijn partnerteam: Jeroen Buma en Justin Vosveld.

Jeroen Buma

Jeroen Buma, die zich in september 2008 als Managing Consultant aansloot bij SeederDeBoer, begint met veel plezier in zijn nieuwe rol van partner: “Geweldig om per 1 januari 2018 toe te treden als partner tot de maatschap van SeederDeBoer.” In de afgelopen ruim negen jaar heeft hij het kantoor goed leren kennen. Buma: “Een bureau met eigenzinnige, enthousiaste adviseurs die vanuit diverse invalshoeken gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen voor onze klanten. Deze basishouding is voor mij van grote waarde en geeft een trots gevoel om hierbij te horen.”

Sinds 2013 richt Buma zich bij SeederDeBoer met name op het realiseren van groei binnen de zorgmarkt: “In de zorg werk ik vooral binnen het aandachtsgebied bedrijfsvoering en interne organisatie. In afwisselende rollen ben ik verantwoordelijk voor het geheel van visievorming, organisatie- en procesontwerp, opstellen van verander- en implementatieplannen en projectmanagement voor realisatie en borging in de organisatie”, legt Buma uit. Zo was hij onder meer betrokken bij de inrichting van de planning & control-cyclus bij een academisch ziekenhuis, de herinrichting van de financiële functie bij algemene ziekenhuizen en een analyse van de bedrijfsvoering bij zorginstellingen.
Quote Jeroen Buma

Voordat Buma in 2008 in dienst kwam bij SeederDeBoer, werkte hij ongeveer zes jaar voor ABN AMRO, eerst als Project Manager en daarna als Business Manager Internal Reporting. Daarvoor werkte hij ook drie jaar als Controller voor Siemens (1999-2002) en als Accounting Officer voor Canon (1996-1999). Buma: “Altijd nieuwe mogelijkheden, creatief en met passie, het loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Met een achtergrond in bedrijfseconomie, accounting & finance, controlling en consultancy kan ik alle aspecten van verandering en verbetering van een interne organisatie goed overzien en begeleiden.” 

Al deze ervaring neemt Buma mee naar zijn nieuwe rol als partner, waarin hij zich zal blijven bezighouden met zorg in de breedste zin van het woord: “Als partner blijf ik verantwoordelijk voor de opdrachtvoering in de jeugdzorg en het maatschappelijk domein. We helpen in het ontwikkelen van de organisatie en de besturing. Leiderschap, toekomstvisie en informatievoorziening spelen ook in deze sector een essentiële rol.” Daarbij staat voor Buma het bedenken en implementeren van concrete oplossingen met het realiseren van een duurzame impact centraal: “Een organisatie moet zich richten op dat waar het goed in is, het behandelen en verzorgen van cliënten. Nu en in de toekomst.”

Justin Vosveld

Justin Vosveld maakt sinds 2013 onderdeel uit van SeederDeBoer en reageert verheugd op zijn partneraanstelling: “Ik kijk met veel enthousiasme en passie uit naar de toekomst en de impactvolle veranderingen die we met SeederDeBoer en onze partners maken.” In de voorbijgegane jaren was Vosveld namens het bureau al betrokken bij vele uiteenlopende projecten: “Van kortstondige adviesopdrachten tot langdurige, complexe veranderingstrajecten, en van adviseur tot interim-manager. De afwisseling van verschillende soorten vraagstukken vind ik terug bij SeederDeBoer. Zowel klant als collega een stap verder helpen. Daar krijg ik energie van.” 

Net als Buma startte Vosveld als Managing Consultant bij SeederDeBoer. De afgelopen tijd heeft hij zich bij het adviesbureau beziggehouden met de Young Professionals-afdeling. Vosveld: “Ik ben trots dat ik sinds een jaar verantwoordelijk ben voor ons Young Professional programma.” Verder bewoog Vosveld zich in zijn tijd bij SeederDeBoer ook veel binnen de (publieke) woningmarkt, nadat hij eerder vooral actief was bij banken: “Het grootste deel van mijn ervaringen ligt in de financiële sector. Echter, de afwisseling in een andere sector werkt zowel voor mij, als voor de klant heel verfrissend. De afgelopen jaren heb ik daarom verbreding gezocht in de publieke- en de woningcorporatiesector.”

Quote Justin Vosveld

Zijn financiële expertise dankt Vosveld deeels aan de periode voordat hij zich aansloot bij SeederDeBoer. Zo werkte hij een kleine drieënhalf jaar als Managing Principal voor de Banking-afdeling van Capco (2010-2013), hield hij zich tijdens zijn bijna tienjarige dienstverband als Principal Consultant bij Capgemini Consulting (2000-2010) veelvuldig bezig met de financiële sector, en werkte hij – net als Buma – ook nog voor ABN AMRO (1997-2000). Bij de grootbank leidde hij projecten op het gebied van cash-liquidity management en continuous linked settlement.

Alles bij elkaar kan worden geconstateerd dat Vosveld inmiddels beschikt over brede en diverse expertise: “Ik haal mijn energie uit het ontginnen van nieuwe terreinen. Ik vind het heerlijk paden te creëren, af te bakenen en doelen te stellen”, merkt hij hier zelf over op. Toch herkent hij één constante: “De menselijke factor is van essentieel belang. Ik breng mensen graag in beweging en probeer ze in hun kracht te zetten en te inspireren. Ik probeer een balans te vinden in het luisteren, enthousiasmeren, binden en verbinden.”

In zijn verse rol als partner zal Vosveld zich de komende tijd blijven richten op de Young Professionals-tak van SeederDeBoer. “Vanuit ons partnerteam houd ik mij bezig om dit programma verder te ontwikkelen en met nieuwe concepten en werkmethoden te komen”, aldus Vosveld. De jonge talenten uit het programma worden volgens Vosveld ingezet op “impactvolle opdrachten in verschillende sectoren”. Hij legt uit dat hij in zijn begeleiding van de talenten kan putten uit zijn uitgebreide werkervaring: “Zo kan expertise van de financiële sector heel goed van pas komen in de zorgsector. En andersom. Dit werkt heel verfrissend, zowel voor mij als voor klanten.” 

Zeven partners

Met de toevoeging van Buma en Vosveld telt het partnerteam van SeederDeBoer vandaag de dag zeven vennoten. Buma: “De toetreding van Justin en mij geeft een nieuwe impuls aan de ontwikkeling van SeederDeBoer en stelt ons in staat waarde te blijven toevoegen bij onze klanten.” Samen met de overige partners – Guido Kilsdonk, Jurgen Schut, Albert Visscher, Paul van Dinten en René Seeder – zullen de twee de komende tijd een actieve bijdrage leveren om het adviesbureau door de volgende groeifase te loodsen. Het bureau geeft aan dat daarbij de begeleiding van significante veranderingen bij klanten, volgens de kernwaarden van SeederDeBoer, centraal staat.

Vosveld verwijst tot slot nog naar deze waarden in relatie tot zijn eigen afdeling binnen het adviesbureau: “Tijdens een bijeenkomst met onze young professionals, kwam het ‘SeederDeBoer-stempel’ ter sprake: oprechte interesse in elkaar, voor elkaar zorgen, eigenzinnig en mensen-mens.” Waaraan hij nog toevoegt: “Dat is wie we zijn. Als organisatie, maar zeker ook als persoon.”


Profiel
Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer METRI MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup