Alexander Boissevain is ‘Overnameadviseur van het Jaar’

08 december 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Alexander Boissevain, de medeoprichter van M&A-boetiek AenF Partners, is door vakgenoten verkozen tot ‘Overnameadviseur van het Jaar’.

Al jaren organiseert overnameplatform Brookz de Fusie & Overname Awards, een competitie waarin prijzen worden uitgereikt aan individuen en kantoren die een bijzondere prestatie hebben geleverd in het M&A-landschap.

In de categorie ‘Overnameadviseur van het Jaar’ ging de prijs (die wordt bepaald door een jury en stemmen van vakgenoten) naar Alexander Boissevain, die sinds 2005 als partner leiding geeft aan AenF Partners.

Alexander Boissevain, Overnameadviseur van het Jaar

Boissevain nam het in de finale op tegen vier ‘concurrenten’: Stephan de Groot (Alfa Consultants), Bart Receveur (BDO), Pieter Poortvliet (Crossminds) en Mark Eenink (Taurus Corporate Finance).

De medeoprichter van AenF Partners ondersteunt verkopers en kopers bij elke fase van een fusie of overname, van strategische en financiële analyse tot waarderingen en onderhandelingen.

Deals waar hij de afgelopen periode bij betrokken was zijn: de overname van Magion door Batenburg Techniek (sell side), de management buy-out van N=5 (Boissevain adviseerde de inkopende managers), de verkoop van TS Systems aan Ondernemend Kapitaal (sell side) en de overname van Gouweloos Elektrotechniek door Antea Participaties (buy side).

De overige individuele winnaars van de Fusie & Overname Awards zijn: Marko Iskić van Marktlink (Young Overnameadviseur van het Jaar) en Eric Spreij van HerikVerhulst (Overnameadvocaat van het Jaar).