Veerle van den Enden voegt zich bij HR-adviesbureau BexerHamstra

16 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Veerle van den Enden heeft zich aangesloten bij HR-consultancykantoor BexerHamstra.

Van den Enden neemt relevante HR-ervaring mee naar het adviesbureau. De afgelopen twee jaar werkte ze in de rol van adviseur HRM en Organisatieontwikkeling voor Atrivé, een adviesbureau voor strategische vraagstukken op het terrein van wonen, verduurzaming en wonen & zorg. Eerder deed ze ervaring op bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Gevestigd in Utrecht, helpt BexerHamstra opdrachtgevers op het gebied van onder meer beloningsvraagstukken (compensation & benefits), organisatie-inrichting, pensioenvraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden.

Veerle van den Enden, Consultant, BexerHamstra

Van den Ende’s keuze voor het HR-adviesbureau is onder andere ingegeven door de uiteenlopende vraagstukken waar ze zich in haar nieuwe rol als Consultant op mag storten. “De diversiteit aan klanten bij BexerHamstra spreekt me aan. Ontzettend interessant om in al die keukens te kijken, met zoveel verschillende mensen aan de slag te gaan. Waarom werkt het bij de ene organisatie zo anders dan bij de andere? Leerzaam ook, want al die opgedane kennis neem je weer mee naar het volgende project.”

Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde Van den Enden een master in Organisatiewetenschappen af aan de Tilburg University, evenals een bachelor in Human Resources Management aan de Avans Hogeschool in Breda. 

Naast haar eerder opgedane HR-ervaring brengt Van den Enden waardevolle eigenschappen mee naar BexerHamstra, waaronder “resultaatgerichtheid” en het vermogen om “verbinding te maken met de klant”. Daarnaast omschrijft ze zichzelf als een “aanpakker”.

BexerHamstra versterkte zijn team dit jaar al meerdere malen. Zo verwelkomde het bureau deze zomer Félice van Zijl en sloten eerder dit jaar Linda Merkens en Juliette de Gouw zich aan bij de HR-specialist.

Het 22-koppige bureau staat onder leiding van Lianne Hamstra, Rogier Kerkhof, Guyot van Meer en Rob Westrek.