Félice van Zijl verruilt Big Four-kantoor voor BexerHamstra

14 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Félice van Zijl heeft na ruim dertien jaar EY de overstap gemaakt naar BexerHamstra. Daar zet ze de jaren aan HR-ervaring die ze intern heeft opgedaan bij het Big Four-kantoor nu in als consultant.

Nadat Félice van Zijl in 2006 haar opleiding bestuurskunde had afgerond aan de Erasmus Universiteit begon ze haar loopbaan bij EY. Ze startte als Recruiter, waarbij ze verantwoordelijk was voor het recruitmentproces van fiscalisten. 

Vervolgens werd ze Project Manager AIBD (Accounts Industry Business Development) Operations, een rol waarin ze onder meer was betrokken bij een groot project om de nieuwe wetgeving rondom de verplichte rotatie van de accountantskantoren in goede banen te leiden.

Félice van Zijl, Consultant, BexerHamstra

In 2013 werd ze Project Manager binnen het Executive Talent Team, dat zich richt op EY’s Executive-laag. Hier verzorgde ze onder meer de implementatie van een nieuwe performance management tool voor Partners en Directors.

In haar laatste rol bij het Big Four-kantoor – die van Project Manager Learning & Talent Development – implementeerde ze deze tool ook bij EY Nederland. Daarnaast ontwikkelde ze ‘Learning Journeys’ voor EY-managers en was ze geaccrediteerd HPT (Highest Performing Teams) facilitator.

Met haar komst naar BexerHamstra maakt Van Zijl haar debuut als consultant. Ze zal klanten van het organisatieadviesbureau voor beloningsvraagstukken adviseren op het gebied van organisatie-inrichting en functiewaardering.

BexerHamstra ontstond een klein jaar geleden uit de krachtenbundeling tussen Hamstra & Partners en Bexer. Destijds telde het bureau 14 consultants, maar de ambitie werd al uitgesproken om binnen een paar jaar door te groeien tot minimaal 20 adviseurs. Met het binnenhalen van Van Zijl is dit doel nu al binnen een jaar behaald.

Oprichter en partner Lianne Hamstra reageert verheugd op de komst van de aanwinst. “Felice is een zeer ervaren en strategische HR-professional die haar sporen heeft verdiend. De afgelopen jaren heeft ze binnen EY grote verandertrajecten op het gebied van organisatie, talent en development begeleid. Met haar komst bestaat het team nu uit 20 consultants en ook de komende maanden verwachten we verder door te groeien.”